Kulawarga Milik Wiwit 2008

Layanan OEM Welcome

PABRIK HANDE minangka pilihan sing paling apik kanggo distributor Pompa & Grease khusus & bagean pelumasan liyane.

 

JIAXING HANDE MACHINERY EQUIPMENT CO.,LTD utamane melu ngembangake, ngrancang lan nggawe sistem pelumasan terpusat, sistem pelumasan otomatis, sistem pelumasan pelumas, sistem pelumasan minyak.

Njaluk Informasi Hubungi kita