Семејна сопственост од 2008 година

ОЕМ услуга Добредојдовте

HANDE FACTORY е вашиот најдобар избор за прилагоден дистрибутер на пумпи и маснотии и други делови за подмачкување.

 

JIAXING HANDE МАШИНА ОПРЕМА CO.,LTD главно се занимава со развој, дизајнирање и производство на централизиран систем за подмачкување, систем за автоматско подмачкување, систем за подмачкување со маснотии, систем за подмачкување масло..

Побарајте информации Контактирајте не