Familje në pronësi që nga viti 2008

Shërbimi OEM Mirë se vini

Hande Kewell është zgjedhja juaj më e mirë për distributorin e personalizuar të pompave dhe yndyrës dhe pjesë të tjera lubrifikimi.

JIANGSU HANDE KEWELL MACHINE LIMITED është e angazhuar kryesisht në zhvillimin, projektimin dhe prodhimin e sistemit të lubrifikimit të centralizuar, sistemit të lubrifikimit automatik, sistemit të lubrifikimit të yndyrës, sistemit të vajosjes së vajit..

Kërkoni Informacion Na kontaktoni

Turne në fabrikë